Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 07. 2007.   #9
McKracken
Siva eminencija
Grand Master

Datum učlanjenja: 24.06.2005
Hvala: 192
259 "Hvala" u 129 poruka
McKracken ima spektakularnu auruMcKracken ima spektakularnu auruMcKracken ima spektakularnu auru
Pošaljite poruku preko Skype™ za McKracken

Citat:
Problem je kad savjete takvih ljudi prihvaćaju kao riječ mesije, bez ikakve dvojbe.
Slazem se u potpunosti

Meni smeta kada se "to" predstavlja ljudima kao nesto sto nije. Kao da su ti ljudi stavili roze naocari pa gledaju svet malo poremeceno. Mogu se kladiti da NIKO na onom sajtu nece pomenuti da im je eksperiment bio katastrofalni failure i nece moci da objasni sto to nije poletelo (a razlozi su jasni i ocigledni). Najtuznije je sto se cela ta grupacija ponasa kao sledbenici nekog kulta - a to je dijametralno suprotno ponasanje od preduzetnickog.

Citat:
Svaki klinac koji skrivi automobilsku nesreću precijenio je svoje znanje. To je normalno i ljudski i to se ne smije osuđivati.
Ne osudjujem ih Ono sto osudjujem je sve cesca opsta tendencija da se promasaj en naziva promasajem. Iz iskustva tvrdim da kad god sam promasio metu za mnogo da mi je vis znacilo da priznam da sam zasr'o nego da trazim razloge u okolnostima

Doduse, ne znam sto trosim tastaturu Vecini je potrebno da ljosne o patos da bi poceli da razmisljaju npr:

Citat:
Most startups fail because of a failure of the team. This was certainly the case here.
C'mon.. ovo je ono o cemu pricam. "TEAM"

Inace, nadam se da na ovom forumu nema poklonika onog morona Kijosakija.

Poslednja izmena od McKracken : 09. 07. 2007. u 23:52.
McKracken je offline   Odgovorite uz citat