Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 07. 2007.   #36
twix
Web designer
Professional
 
Avatar twix
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Lokacija: New York
Poruke: 358
Hvala: 52
724 "Hvala" u 64 poruka
twix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko Skype™ za twix
Default

Stvarno ne razumem zasto ova tema ima ovoliko strana, a i glup je stav sa kojim nastupate "master-69".

Ja razumem da ste vi besni, ali to nije razlog dalje svadje.

Treba napraviti razliku izmedju web dizajna i web programiranja, a to sto neki sajt kosta 100€ a neki 10 000€ to zavisi i od tematike i tezine sajta. Uostalom, ti prodajes svoj trud, kreativnost i znanje steceno godinama rada, tako da je glupo reci da nekome uvaljujes sajt za 800€. Ja bi isto voleo da nadjem nekog da mi uradi identican sajt (full) recimo kao mobile.de za 100€ ali mislim da to niko (normalan) ne bi uradio, tako da svaki 'sajt' ima svoju cenu i o tome je glupo diskutovati.

Iskreno i ja kad sam poceo da se bavim web dizajnom pre 4-5 god, pravio sam slicne sajtove, ali nije mi palo na pamet da ponudim nekome takvu uslugu niti da prodam nesto slicno, jer bi me bilo sramota zato sto sam nameravao sa tim ozbiljnije da se bavim.

Generalno gledano, prezentacija master 69 com se ne razlikuje od licnih prezentacija PTT korisnika i jedino trud i zelja da uspete moze vas pomeriti sa te tacke vaseg gledista. Svaka dalja diskusija i hvalisanje ja ovo ja ono, znate i sami gde vodi, nigde.

Nema nista instant, knjigu u shake i polako...

btw Da se bavite psihologijom, ne bi ste stavili naziv master ; ).
twix je offline