Pogledajte određenu poruku
Staro 16. 12. 2005.   #27
koren
novi član

Datum učlanjenja: 16.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
koren is on a distinguished road
Pozdrav svima...

Bas mi je drago da se otvorila rasprava o navedenom oglasu, da budem iskren nisam ocekivao niti jedan reply.

Navesti cu par dodatnih informacija, pa se nadam da ce se thread vratiti ontopic

Vjerovatno vas zanima zasto je posao u Zagrebu objavljen u Srbiji... Radi se o tome da planiramo uci na ex-YU trziste, ali zbog vec osigurane kompletne infrastrukture u Zagrebu odlucili smo pokrenuti cijeli projekt iz Hrvatske.

Takodjer treba napomenuti da se kandidat nece 100% vremena provoditi u Zagrebu jer zapravo radimo site za Srbiju. Na taj nacin kandidat ce u vecini slucajeva biti u mogucnosti da organizira sastanke u ponedjeljak ili petak te provodi vikende u Srbiji.
Disclaimer: sve gore navedeno pada u vodu ukoliko kandidat odbije i mene povesti na vikend u Srbiju

Plan je da posao s vremenom prebacimo u Srbiju, ali tek nakon sto se cijela stvar uhoda. Po mom misljenju to bi moglo potrajati oko godinu - dvije.

Sto se tice "bratskih" odnosa, smatram da problem nazalost jos uvijek postoji, ali situacija je ipak prenapuhana.
Ja se npr. u Vojvodini puno bolje osjecam nego u Sloveniji, ali ja sam ipak iz Vinkovaca tako da to mozemo smatrati normalnom pojavom...

BTW do sada se na natjecaj iliti konkurs prijavilo 6 kandidata, tako da smatram da ima nade!

Internet Manager
Oglasnik d.o.o., Zagreb
koren je offline   Odgovorite uz citat