Pogledajte određenu poruku
Staro 22. 08. 2007.   #21
mungos
Knowledge base
Wrote a book
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Poruke: 1.123
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
mungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished road
Default

Citat:
Originalno napisao xippi Pogledajte poruku
"zbog povecanog obima posla kompanija ta i ta trazi takve i takve honorarne saradnike za to i to. mogucnost dalje saradnje. svoja 4 rada posaji na....". neka pravila postoje da bi olaksala zivot,
Meni se čini da ti identični šabloni za posao samo otežavaju život, evo ti dva primjera dva oglasa sa Zone: (morate biti registrovani tamo da bi radili linkovi na teme)

Citat:
poslodavac:
Zahvaljujem se svima koji su odgovorili na ovaj oglas i ovom prilikom ujedno i izvinjavam zato sto su morali ovoliko dugo da cekaju na odgovor. Prijava je stiglo dosta ali medju prijavljenima nisam nasao nekoga ko je stilom i razmisljanjima slican onome sto meni treba. Medjutim, zaista ima VRLO kvalitetnih i talentovanih ljudi medju prijavljenima i oni svakako ostaju u mojoj "bazi" kontakata kao potencijalni dizajneri za neke projekte koji bi im stilom vise odgovarali.

http://www.dizajnzona.com/forums/ind...howtopic=26157
Moj komentar: masovno se javljaju mediokriteti na oglase.

Citat:
dizajner:
Ja sam se javio na prethodni konkurs za mesto grafičkog dizajnera. Prošao sam slilne krugove razgovora. 1h telefonom, 2,5 h na provm sastanku, 1 h na drugom sastanku. Uradio sam probni rad. Na kraju nisam bio primljen.

Nezgodno je radno vreme u toj agenciji. od 19:00 do 04 ujutro. A ono što se meni nije dopalo, pa mi je rečeno da sam "negativan" (sic!) jeste što sam izrazio nezadovoljstvo da za istu mesečnu platu radim sve poslove koje sam u CV-u naveo da radim, a ima ih mnogo.
http://www.dizajnzona.com/forums/ind...howtopic=35289
Moj komentar: firma se loži u najmanju ruku da je Apple i američki menadžment forsira "ozbiljnost" i silne krugove razgovora.

Citat:
inace jako postujem to sto radite i mislim da gurate stvari u pravom smeru. wish you luck
hvala na lijepim rjecima i zeljama

Poslednja izmena od mungos : 22. 08. 2007. u 10:43.
mungos je offline   Odgovorite uz citat