Pogledajte određenu poruku
Staro 22. 08. 2007.   #58
ppavlovic
expert
Expert
 
Avatar ppavlovic
 
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Poruke: 543
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
ppavlovic će postati "faca" uskoro
Default

Kupovina Hummera je odlicna stvar za motivisanje (neko to vec rece).

Kod ovog automobila (i drugih) najbitnije je CIJI JE VECI! Od Hummera moze da bude veci jedino Toyota LandCruiser, ali nije toliko mocna pojava. Da se ja pitam, kupio bih ВЕПР. E, to niko ne moze da nad*ebe!

BTW, Hummer je prilicno jeftin, kod nas je cena oko 50K evra, dok je u USA oko $34K. Pretpostavljam da je auto kupljen u Rumuniji gde je cena niza od nase, a kad se to uzme na lizing na 5-6 godina rata otprilike izadje kao prosecna plata jednog uposljenika. Sto bi rekli ljudi DZABE!

U jednom od postova lik je pisao kako ga je Jeremy Schoemaker pozvao na jedno vece da izadju i kako je ovaj svojim Hummerom leteo preko speedbumps i ivicnjaka kao da ne postoje i druge vrste izivljavanja. To je ono sto daje edge ovom automobilu. Uostalom, na raskrsnici pravo prvenstva uvek ima neki dzip jerbo ne zelis da se zakucas u tako nesto (ili ne daj Boze, on u tebe).

Disclaimer: Moje misljenje je da je Hummer jedno od najgorih vozila koje je naslo svoju svrhu postojanja. Jedino priznajem originalni Hummer H1 koji je stvarno bio revolucija (na svoj nacin) i onaj ko je imao para da ga priusti (oko $100K) je stvarno "faca".
__________________
MojNoviAuto.com - Tvoj prvi sajt za kupovinu novog automobila
ppavlovic je offline