Super, krenulo je, odem na sajt, mozes da narucis sta hoces, isporuka na kucnu adresu, placanje pouzecem... 'fala Bogu, pomislim i narucim par stvari.
Pored ostalog, narucim bojler za tastu, krenem da popunjavam formular, vidim da nema nigde da se unese "shipping" adresa, ali ima napomena - stavim u napomenu da se isporuci na drugu adresu, zovu telefonom da potvrde, ja kazem "obratite paznju na adresu - ne dostavljate kod mene kuci nego na drugu adresu. Kada smo vec tu, ubacite i tu opciju u formular - na koju adresu se dostavlja" - vazi, nema problema.
I naravno, zovu danas kao "stizemo, jel' ste kod kuce". Ljudi - ne na ovu adresu, bre
Dobro, to nije sve bitno, ovo sam ispricao usput, cisto da im ukazem na bug-ove (u sistemu, sftveru i u glavama) ali ono sto me je sokiralo i moram reci naljutilo je sto su doneli sve, placeno je, popunili su sve sto treba, ali za
overu garancijskog lista moras da odes u prodavnicu licno ?!?!?!
Pa cemu onda online kupovina, bolje da odem u prodavnicu, opipam licno (vole srbi da pipaju, sta da se radi? Secate se "pipacha hleba"?) - platim, i dobijem sve odmah. Dakle, veliko razocarenje - totalni bug i samom konceptu. Sto se mene tice, mogu slobodno da zatvore sajt (ili bar deo za narucivanje) - sigurno nikada necu vise da kupim online.