Pogledajte određenu poruku
Staro 05. 09. 2007.   #13
Miloje Sekulic
smetalo blebetalo
Master
 
Avatar Miloje Sekulic
 
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 723
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
Miloje Sekulic će postati "faca" uskoro
Default ja sam poželeo ...

Citat:
Originalno napisao STELLANOVA Pogledajte poruku
a sto se ozbiljnijeg novca tice tu bi isto morali da definisemo sta to znaci ali pre svega moramo znati cifru
... da se pojavi ozbiljniji novac.

Ne znam detalje ovog transfera a ne verujem da će biti objavljeni.

Nego hajde kad se to pitanje već poteglo da vas pitam, znajući ponešto o tom sajtu, jer kao što rekoh sa Natašom sam sarađivao. Čisto me zanima kakva su razmišljanja ljudi glede vrednovanja njihovog rada.

Razvijali ste sajt kao što je Trust jedno dve i po godine. Uložili ste svoje znanje i rad u sadržaje i promociju, radeći par sati dnevno, i platili ste da vam se sajt napravi. Za koliko biste ga prodali i pod kojim uslovima?

Da sam ja na Natašinom mestu svakako bi se potrudio da na neki način ostanem vezan za ono što sam napravio uz fiksnu platu a novac koji bi tražio, ne mogu da procenim. Možda je i neki profit share ili deo u vlasništvu Infostuda u pitanju.

@Davor - 'ajde razmišljaj malo. Kakvog smisla bi imalo pravljenje buzz na forumu koji poseti par desetina hiljada posetilaca mesečno u danu u kome se vest objavi npr. u dnevnim novinama koje imaju podeljeni tiraž od par stotina hiljada primeraka dnevno?

A što se "gađanja pojmovima" tiče - ne pravi se KZN u Media centru, uz sve troškove i organizaciju koji su neophodni, da bi se obeležio nebitan događaj za one koji u njemu učestvuju.

Objavio sam ovu vest, verovali ili ne, jer me jednostavo raduje što se tako nešto desilo i nadam se da će se dešavati i dalje.

Off Topic: stvarno nema potrebe da mi bilo ko na forumu ili lično persira

Poslednja izmena od Miloje Sekulic : 05. 09. 2007. u 18:58.
Miloje Sekulic je offline   Odgovorite uz citat