Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 12. 2005.   #59
BluesRocker
profesionalac
Professional
 
Avatar BluesRocker
 
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Poruke: 294
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
BluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished roadBluesRocker is on a distinguished road
Default

Citat:
Originalno napisao Ilija Studen
Outlook jeste dobar program, ali sam se nakon 6 meseci korišćenja vratio na Thunderbird. Nisu svi spremni da plate 100$ za stvari koje im drugi programi nude za dž (ne koriste svi sve mogućnosti koje program nudi već samo onaj skup koji im treba - meni treba mail klijent, a Outlook je znatno više od toga).
Nisam hteo da se uključujem u vašu diskusiju, samo sam primetio jednu grešku koju mnogi prave pa da napomenem. Outlook je deo MS Office-a, i plaća se, a svrha mu je da korisnik može da se organizuje, pogotovo ako je poslovan čovek koji ima puno obaveza, sastanaka, brojeva telefona, e-mail adresa a malo vremena na raspolaganju. Program omogućuje slanje i primanje maila, ali samo kao jednu od funkcija. Outlook express služi samo za mail i dobija se uz windows. Ti si poredio Thunderbird sa Otlookom, a on je u stvari alternativa za Outlook express (neko će reći klon). Open source alternativa MS Outlooku je Evolution (koji za sada ne postoji za windows, ali radi se na tome).
BluesRocker je offline   Odgovorite uz citat