Pogledajte određenu poruku
Staro 15. 09. 2007.   #11
mileusna
Super Moderator
Knowledge base
 
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 1.878
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar
Default

Citat:
Originalno napisao Ivan Brezak Brkan Pogledajte poruku
Site na engleskom s 1000 posjeta može donesti više prihoda, ali jedino ako je to usko specijalizirana publika i ako se radi o direktnom oglašavanju.
To su možda tvoja iskustva, no moja iskustva su drugačije. Ne postoji univerzalni model zarade na sajtu i ne treba stvari generalizovati već isprobati sve moguće modele dok se ne dođe do pravog.

Takođe, ne treba stvari generalizovati ni po pitanju srpski-engleski. Verovatno neke stvari kod nas mogu bolje da prođu nego na strani, ali da tako kažem, veća je verovatnoća da će sajt više zaraditi na engleskom govornom području. Naravo, kad se probije određena granica i stekne neka popularnost u našim okvirima, onda je svašta moguće i zato kažem zavisi šta je Goranu cilj, kao što napisa Bizinger, da li da zaradi $1000/mo ili da napravi neki poznati domaći brand koji će se isplatiti za par godine.

Poslednja izmena od mileusna : 15. 09. 2007. u 18:12.
mileusna je offline   Odgovorite uz citat