Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 12. 2005.   #64
degojs
I'm a PC too.
Wrote a book
 
Avatar degojs
 
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Lokacija: Kanada
Poruke: 1.354
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
degojs će postati "faca" uskorodegojs će postati "faca" uskoro
Default

Ufff.. moram.

I stajem (sa tobom) posle ove poruke, obećajem.

"Buđavi IE koji je prepun bagova"? LOL Pa jeste, slažem se. No, da vidimo kakvi su drugi..

Firefox, za godinu dana imao čak 7 verzija, sve donele nove mogućnosti, a nisu bile ispravke rupa. Da, da. A o verziji 1.5 tek da se ne priča. Pa to ždere memoriju samo tako. Užas. A ne, ne.. nije to curenje memorije. Jok. Nije Firefox imao 7 verzija za godinu dana, nisu to bile bugfix verzije.. ne, ne. Jok. IE je jedini buđav, MS je evil, itd

A ti se pravi da Firefox nema bagova, da nije imao 7 verzija za godinu dana i stavljaj "Get Firefox" i pričaj kako je IE nešto poseban po pitanju bagova. Šta je ovo: http://www.elitesecurity.org/tema/147864/0 Ma nemoguće..

I usput kad tako započneš advocacy, okrivi mene što primećujem da je i Firefox bagovit

Citat:
PS: Degojs, pričao si o KRAĐI! Korišćenje tuđeg koda objavljenog pod OS licencom u skladu sa istom NIJE KRAĐA. U tom kontekstu sam pričao o Appleu. Naravno, treba napomenuti da je Apple odradio odličan posao što se modifikacije spomenutog koda tiče (i OS i browser). Šta mu možeš zameriti?
Gde sam pričao o krađi? Jesi pri sebi Ilija sine?

Pričao sam o tome da je smešno da pričaš o Appleu i Safariju u kontekstu inovacija i da u isto vreme pominješ kako Yahoo i MS KOPIRAJU nekog drugog.. Suviše je smešno, jer se zna da osnova OS X i Safarija nisu delo Apple-a. Nigde nisam pomenuo da je problematično što koriste OSS, već samo da je smešno nekom drugom nabijati KOPIRANJE na nos, a u isto vreme koristimo FreeBSD i KHTML za osnovu našeg sistema. To nije kopiranje, aaa ne! (totalno je nebitno da li je legalno - naravno da jeste, ko je to doveo u pitanje? Pa nisu ni MS ni Yahoo ukrali Ajax od Google-a, niti ja tvrdim da si ti to rekao.. LOL)
__________________
Commercial-Free !!!

Poslednja izmena od degojs : 25. 12. 2005. u 04:14.
degojs je offline   Odgovorite uz citat