Tema: BlogOpen 07
Pogledajte određenu poruku
Staro 20. 09. 2007.   #56
blogowski
Pušelja Predrag
Professional
 
Avatar blogowski
 
Datum učlanjenja: 12.08.2005
Lokacija: Strasbourg, France
Poruke: 339
Hvala: 22
40 "Hvala" u 13 poruka
blogowski is on a distinguished road
Pošaljite ICQ poruku za blogowski Pošaljite poruku preko Skype™ za blogowski
Default

Evo i ako je dobar deo vas već obavešten i jedno zvanično saopštenje na DPTu za ovo jesenji BlogOpen.

Ove godine je Tanja Vehovac glavni i odgovorni organizator, a videli ste i pročitali verovatno i na Flickr grupi kako, gde i šta.. ZvaničNi sajt će da proradi sutra - u toku weekenda najkasnije, a do tada da samo prenesem da od potvrđenih predavača dolaze:

1. Stephanie Booth / Lozana, Švajcarska. Na BlogOpen dolazi iz Berlina, a nakon kojeg odlazi u Pariz, govoriće na temu Biti blog/medijski konsultant u Evropi. Koliko su u istočnoj Evropi potreni blog-konsultanti, može biti tema naše diskusije.
2. Dejan Bizinger, koga ovde svi znaju ) Na BlogOpenu će govoriti o različitim oblicima blogovanja: o VIP B92 Blogu, video blogu razgovori.com, microbloggingu.
3. Georg i Katja - Blogorola / Ljubljana, Slovenija. Georg i Katja su urednici blog-agregata koji je prvi počeo da sakuplja feedove blogova celog regiona koji pripadaju bivšim republikama SFRJ. To što nedostaje Makedonija, može biti predmet za diskusiju nakon njihovog predstavljanja projekta koji je okupio najveći broj blogova na jednom mestu.
4. Vladislava Gordić Petković / Pančevo, Srbija. Vladislava je profesorka engleske i američke književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, bavi se književnom teorijom, kritikom, publicistikom i prevođenjem sa engleskog. Jedina neblogerka među predavačima, ali svakako prva žena koja je primetila postojanje virtuelne književnosti. Govoriće na temu BLOGOS: književnost i književna kritika u elektrosferi: O čemu govorimo kada govorimo o ‘virtuelnoj kritici’?

Biće i dve radionice na temu bloga. Za sada znam samo da ću ja nešto čavrljati sa mojim BlogSessionu (ako me Siniša ne obradi samo pre radionice sa par limenki piva )

A ako i još ponese gitaru kao i Dinke klavijature, ima da igramo SVI tenis i to u amfiteatru

Sve u svemu, posle onog ozbiljnijeg dela ide žurka. Tanja mi još nije javila gde je tačno, ali mi napomene nešto radio 021. Nadam se da će ovo između ostalog biti i BIS okupljanje DPTa pošto sam ono prvo promašio Vidimo se u Novom Sadu 10. novembra
blogowski je offline   Odgovorite uz citat