Pogledajte određenu poruku
Staro 29. 09. 2007.   #265
dinke
Super Moderator
Invented the damn thing
 
Avatar dinke
 
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Poruke: 2.371
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
dinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamendinke je pravi dragi kamen
Default

Ma ja nemam nista protiv da raspravljamo i ovde a ne (samo) na sudu, ako covek javno predstavi i jedan jedini dokaz za svoje tvrdnje. Ovako to je sve "rekla kazala", covek ustao na levu nogu i ovde sada siri hejt.

Uostalom, vec sam ti obrisao poruku na prethodnoj stani sa komentarom "ako imate konkretne dokaze za svoje tvrdnje, samo izvolite ...", ali ocigledno da nisi skapirao poruku.

Sto se optuzbi za farsu tice ... hebote ... kamo srece da se sve u ovoj drzavi odlucuje na ovakav nacin kao sto mi ovde raspravljamo o domenima. Covek je otvorio dve javne teme, ostavio je javno svoj broj telefona da svaka budala moze da ga cima kako hoce, i ti to lepo nazivas farsom? Sta je trebao da uradi? Mozda da pita one polupismene pacijente na b92 sto ne mogu jos uvek da se dogovore da li .rs znaci "royal serbia" ili "republic of serbia" ili sta vec da mu oni napisu pravila o registraciji?

Predlog je na stolu, pravila su takva kakva su, naravno da nisu savrsena, ali ova rasprava i sluzi da bi se slali konkretni komentari sa predlozima za izmenu istih.
__________________
Caught in a Web|Blogodak
With great power comes great responsibility!

Poslednja izmena od dinke : 29. 09. 2007. u 13:37. Razlog: typo
dinke je offline   Odgovorite uz citat