Pogledajte određenu poruku
Staro 30. 09. 2007.   #280
Pedja
Predrag Supurović
Grand Master
 
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Lokacija: Užice
Poruke: 791
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
Pedja is on a distinguished roadPedja is on a distinguished roadPedja is on a distinguished road
Default

Citat:
Originalno napisao nixa Pogledajte poruku
Peđa , još jednom te molim pre nego što ću biti prinuđen da povedem neke korake da dokumentuješ javno audio/video/slika .. kako god, tvrdnje da Sloba Marković ili bilo ko ko stoji u RNIDS je uradio bilo koju nelegalnu radnju, kao i da je uradio bilo kakvu proneveru položaja.
Nixa, afera sa najmanje jednim .yu domenom koji je ugasen iz politickih razloga je svojevremeno drmala javnost. Ako ti za to ne znas, onda si debelo neinformisan.

Takodje, svojevremene registracije domena ad hok, preko reda nisu nikakva tajna, to su neki provajderi i javno reklamirali, i to je profesorka Tasic morala da energicno resava (izmedju ostalog i na osnovu dokaza koje je od mene dobila). Jednom od tadasnjih admina .co.yu domena su cak promenjene nadleznosti, to jest, prestao je da bude admin za co.yu domen. To nije nikakava tajna, a pojave su poznate svakome ko se interesovao za registraciju .yu domena. A ako malo obratis paznju, videces da je kao jedan od razloga za reorganizaciju NIC-a (sto je preraslo u organizaciju NRIDS) upravo i resavanje takvih problema.

Iz tvoje reakcije, meni se cini da nisi mnogo upucen u desavanja, a zaista nemam vremna ni volje da zadovoljavam tvoju radoznalost. Ono o cemu ja pricam su opste poznate stvari i svako ko je zainteresovan lako moze da ih proveri.

To cu da radim kada me neko bude tuzio, sto se nije desilo niti ce se desiti, jer ja ne izmisljam stvari.

Ako ti je do banovanja, banuj me. To nece promeniti stvari.

Citat:
Slobodan Markovic
Što se tiče ostalih navoda, ti o mojoj organizaciji i firmi u kojoj radim imaš pouzdane podatke kao što Karla del Ponte ima pouzdane podatke o tome gde su Karadžić i Mladić... a za sve ostalo o čemu pričaš je već skoro sve rečeno, pa će svako za sebe da izvuče odgovarajuće zaključke.
Hoces da kazes da nije istina da si sa Torbicom osnovao CRI kao nevladinu organizaciju i da ste za to dobili stranu donaciju? Svojevremeno su tom informacijum bili puni svi IT forumi i IT casopsisi.

Hoces da kazes da CRI skoro od prvog dana nastupa na trzistu kao internet provajder, prodajuci internet pristup? Ko je onda u vase ime davao ponude i izdavao fakture?

Hoces da kazes da danas nisi zamenik direktoria CRI, koji se bavi internet provajdingom, hostingom i registracijom domena? Zasto onda tako pise na sajtu CRI?
Pedja je offline   Odgovorite uz citat