Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 10. 2007.   #66
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

To jeste. Opet, računam da bi neko povratio uloženo i u samoj sali, meni je ta priča bila suviše uopštena, puno uzgovoreno - malo rečeno. Opet izdvajam kao najkorisniju priču: Steve Souders, chief performance @ Yahoo! Sa malo truda do puno poboljšanja.

Jedan od najkorisnijih saveta, sa recimo digg.com je bio: Kada imaš puno feature request, prvo što treba da uradiš je da ne uradiš ništa. Nikako brzopleto dodavati, menjati... osim ako nije bug fix. Dobro promisliti pre akcije i sa tim se u potpunosti slažem.

Ali ovo što se dešavalo izvan sale je jako dobro. Pročitajte šta sam napisao na kraju interview-a na business blog-u. Koliko kapiram on će taj nastavak da objavi sutra, pročitaćete ceo tekst a ovo je kratak rezime:

Citat:
Da li se isplati otići? Pa zavisi šta planirate i šta očekujete da čujete. Očigledno su ove godine skoro svi prećutali sve što nisu bili prisiljeni da izgovore pod pretnjom smrtne kazne. Meni se čini da je u pozadini rat velikih igrača pošto toliki oprez nisam ni u Dejtonu video, ali ako ništa drugo vredelo je doći zbog kontakata, znam provereno za nekoliko iniciranih dogovora za "radnim ručkovima". Ovo je pravo mesto za kontakte i ne mogu da smislim bolje mesto za predstavljanje svoje web aplikacije ili odgovarajućih proizvoda.

Mislim da smo mi daleko, naročito kada se čuje priča "to i nije bio neki startup, više kao eksperiment jer je budžet bio tek nekoliko desetina hiljada dolara"... pa, ovaj... šta je onda startup? Budžet od desetak miliona? To je za velike igrače nikakva lova, a tu je možda šansa nas sa jeftinijim ulaznicama. Ako neko ima snage i resursa da napravi nešto kvalitetno, ode na jedan ovakav skup, predstavi se najbolje što ume, siguran sam da će relativno lako naći investitora bar za jedan "eksperimentalni budžet". Vredi probati.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!

Poslednja izmena od bluesman : 08. 10. 2007. u 15:52.
bluesman je offline   Odgovorite uz citat