Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 10. 2007.   #30
twix
Web designer
Professional
 
Avatar twix
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Lokacija: New York
Poruke: 358
Hvala: 52
724 "Hvala" u 64 poruka
twix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskorotwix će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko Skype™ za twix
Default

Citat:
Originalno napisao bluesman Pogledajte poruku
Po menki je myspace jedna katastrofa od sajta, prava papazjanija prepuna budalaština - totalna mi je enigma kako je doživeo takav uspeh. Probao sam par puta da pregledam, ne znam da li možete da mi verujete da nisam uspeo ni jednom više od 3-4 strane da pregledam, automatski mi krene leva ruka na Ctrl+W. Eto rekao sam, pa me streljajte
Pa isto kao sto su i blogovi doziveli popularnost, tako sad i myspace & facebook.
Poenta cele stvari jeste da svako ko zeli svoj "spejs" (svoj sajt), moze da napravi kako on to pozeli bez ikakvog znanja u krerianju sajtova ili smisla za dizajn. Postoji milion myspace layout generatora gde ljudi bukvalno izaberu sta im treba od komponenti (galerije, satovi, mape, fancy slicice itd.) i jednostavno copy/paste i oni su IN.

Koliko sam cuo, myspace-u polako opada popularnost, svi se prebacuju na facebook, tako da nista ne traje vecno, pitanje je sta dolazi posle facebook.

U svakom slucaju, poenta je sto lakse snalazenje (ako se tako moze nazvati) i gomila nepotrebnih (fancy) dodataka koje privlace masu & omogucavaju im sto lakse prikazivanje sebe u nekom svom svetu.
twix je offline   Odgovorite uz citat