Pogledajte određenu poruku
Staro 13. 10. 2007.   #12
Dejan Topalovic
old school
Professional

Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 121
47 "Hvala" u 26 poruka
Dejan Topalovic će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko MSN za Dejan Topalovic

@torbica: E, jes' me potrefi tvoja poruka.

Citat:
Originalno napisao torbica Pogledajte poruku
Da jeste, shvatio bi da prva stvar koja nedostaje je nedostatak ideja i nemanje preduzetnickog duha.
Generalno ljudi koji su "tehnicari" imaju problem sa komunikacijom koja nije "online". Nedostaje im vestina prodaje. Nisu dovoljno socijalni. Nedostaje om prodornost, inicijativnost.
Zato na zalost, drzava i nema jasnu sliku kako da se razvije Internet biznis, nema ko da kaze, nema ko da lobira.
Mislim da u razne faze obrazovanja treba da se uvede obuka kako bi "tehnicari" postali preduzetnici.
Ima istine u ovome. Ja npr. vec dugo imam zelju da otvorim svoju firmu, ali nemam hrabrosti da se upustim u "menadzerske" poslove, jer se ne smatram dovoljno komunikativnim i socijalnim za tu funkciju.

Citat:
Outsorsing? Na zalost to je cisto fizikalisanje skoro kao vukovci u Beogradu, na dnevnicu ili satnicu.
Mislim da ovo nisam shvatio najjasnije. Da li mislis na Vukovce kao na osobe, koje su dobile tzv. "Vukovu diplomu" za sve petice tokom skolovanja ili si mislio na nesto drugo?

Pretpostavljam da si mislio na ono prvo, pa ti mogu samo reci da sam ja Vukovac i da "IT fizikalisem" na satnicu. Sta imam od toga? Imam satnicu od 55 EUR bruto, zaradjen BMW za godinu dana, siguran, zanimljiv i solidno placen posao, kojeg volim da radim.
Imam cak i domen outsourcing-it.com.
Oracle OCE SQL Expert
Oracle OCP Developer
Certified MySQL DBA
Dejan Topalovic je offline   Odgovorite uz citat