Pogledajte određenu poruku
Staro 15. 10. 2007.   #20
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Istina je da i ta "svest" nije svuda ista. Mnogo je jača u Evropi, a u Americi uglavnom don-kihoti pokusavaju da opovrgnu zvanicno "objasnjenje" da je to u stvari "zavera trećeg sveta da se uništi američka ekonomija".

Opet, postoje i neke price da su odredjene interesne grupe fabrikovale tu pricu i global warming kako bi pokupili fondove za resavanje problema koji i nije problem vec je u pitanju samo jedan obican ruglaran klimatski ciklus planete.

Jedno je siriti svest a drugo je juriti po celom svetu, drzati predavanja i trositi pare na neku kampanju koja nema direktan povratni efekat osim mozda PR. Za PR nisam siguran da mu treba, ne verujem da je planirao i Nobelovu nagradu kada je pocinjao, meni se ipak cini da su u pitanju ti fondovi...

Ako nekome treba, ja mogu da postavim na download tu njegovu prezentaciju, ali isto tako i "kontra argumentaciju" pa je najbolje da sami prosudite.

Opet svi znamo koliko je lako naručiti "nezavisno naučno istraživanje" i naterati sve na svoju vodenicu.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat