Citat:
Originalno napisao presretach
Da se odmah razumemo nemam ništa protiv myspace i Vašeg teksta, samo činjenica da tražim srodnu dušu preko sličnih stvari izaziva gnušanje i činjenicu da je ta osoba bolesno sramežljiva i da joj treba pomoć, a ne myspace (da ne spominjem ostale fizičke i psihičke karakteristike).
|
bull****, cista srednjevekovna predrasuda.. ja sam bio sa par devojaka(sa par njih sam i u duzim vezama) koje sam upoznao preko news-a, irca, IM, raznih dating, social, etc.. networks, takodje poznajem jos masu osoba, i zenskih i muskih sa slicnim, pozitivnim iskustvima... niko tu nije bolesno sramezljiv, niti mu treba ikakva pomoc (ili get-a-life saveti), sve fin i druzeljubiv svet (me included

), naprosto se ljudi koriste novim medijima za druzenje i muvanje....
A uzgred, kad neku devojku startujes na ulici to ima veze iskljucivo sa njenim sisama i dupetom (ili sa "izgledom", da budem PC

), na netu bar imas (teoretsku) priliku da prvo popricas sa njom, pa tek onda da vidis kako izgleda, i to IMHO otvara mnogo bolju perspektivu za normalne veze sa normalnim ljudima, idiote mozes lepo odmah da zaobidjes...