Tema: SMS naplata
Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 11. 2007.   #58
nenad.bulatovic
novi član
 
Datum učlanjenja: 08.11.2007
Poruke: 1
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
nenad.bulatovic is on a distinguished road
Default

Zdravo svima!

Moje ime je Nenad Bulatovic, iz Novog Sada sam i vlasnik sam (i direktor i sekretarica i komercijalista i kafe kuvarica) jednočlane firme LIMIT LINE DOO iz Novog Sada.

Zajedno sa mojim prijateljem Slobodanom Milićevićem vlasnikom (i trenerom i knjigovođom i ...) Karate Kluba "Novi Sad" i nosiocem titule karate velemajstora 7 dan želimo da napravimo Internet portal za borilačke veštine sa naglaskom na karate.

Slobodan ima izuetno puno materijala na tu temu jer se bavi karateom preko 20 godina, a ja opet imam neka znanja iz oblasti CMS-a (Joomla, CPGNuke, TYPO3 itd) pa se nadamo da će projekat biti uspešan.

Međutim ni on a ni ja nismo i pored velike želje u mogućnosti da u potpunosti finansiramo održavanje takvog internet portala (naročito zato što za ordeđeni deo materijala koji bismo da publikujemo se mora platiti licenca), pa smo došli na ideju da mi možda mogli da naplaćujemo skromnu članarinu, isto onako kako to radi Slobodan u njegovom karate klubu.

Članarinu bismo naplaćivali mesečno ili tromesečno putem SMS poruka i zato se obraćam vama jer mi se čini da neki od vas imaju značajna iskustva i znanja po tom pitanju.

Molio bih svakoga ko može da mi da adekvatan savet ili eventualno i da pomogne oko pisanja odgovarajuće PHP skripte da mi se obrati na PM ili na limit.line AT gmail.com , ili na 021-402-404 ili na 063-533-629

Srdačan pozdrav svima,
Nenad

P.S. nadam se da iznošenjem imena ili brojeva telefona i email-a nisam prekršio ni jedno od pravila uslova i korišćenja vašeg foruma.
nenad.bulatovic je offline   Odgovorite uz citat