Tema: Posao
Pogledajte određenu poruku
Staro 28. 11. 2007.   #14
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

Ma kakvo bre naplaćivanje, nisam zbog toga pitao nego vidim da je poplava tih "jobs" sajtova, ali i dalje svi postuju po forumima, pa me interesuje koji je razlog:

1. da se uštede pare
2. na forumimam je ciljanija grupa i kvalitetniji odziv
3. nešto treće
4. kombinacija prva 3?

Žao mi je ako neko iz infostud prati ovaj forum, ali moram da kažem da je po meni oglašavanje na infostud preskupo. Ne znam, nisam nikada oglasio tamo, ali jeste dinke i on mi je prepričao šta koliko košta i kakav je response imao. Da se javljaju ljudi koje stvarno treba zaposliti pa da kažeš "vredi svaku paru", ali čini mi se ... ne znam

A da budem iskren, pronaći dobre radnike nije ni malo lako, ja sam trenutno rešio problem developera, ali nisam mogao da nađem čistačicu da dolazi da čisti lokal... čak sam u polu-šali, polu-ozbiljno rekao da ću da okačim na DPT oglas za "radno mesto čistačice".

Na kraju, nećete verovati, našao sam čistačicu preko agencije, a žena ladno ima ekonomski fakultet, prosto me je blam da je vidim kako pere podove... ne znam, baš se nekako bedno osećam... dođe mi da ... ne znam, zato sam i prestao da pišem svoj blog jer pljujem po svima, jer me svi nerviraju (mislim na državu i sve oko toga) pa sam sebi zvučim kao matori džangra i gadim se samog sebe. Znači žena sa ekonomskim fakultetom radi kao čistačica a neki nepismeni mamlazi su ladno ministri... da ne pričamo ko je kakav čovek, samo da pričamo o obrazovanju ... 'š takvu državu koja "organizuje" edukacioni sistem gde ljudi sa završenim fakultetom završe kao "higijeničari".