Pogledajte određenu poruku
Staro 25. 12. 2007.   #10
sailogistic
novi član
 
Datum učlanjenja: 25.12.2007
Poruke: 8
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
sailogistic is on a distinguished road
Default

Svakako... To je bilo juce, tih pet dana, ali resenje nismo jos dobili... A posto veci deo ekipe slavi Bozic po novom kalendaru, tj danas, odlucili smo da ovih dana necemo dalje nista resavati. Na kraju krajeva o tome, Vama, ne moram niti trebam da se pravdam!

A Beta period mislim da je upravo zato tu, da se svi problemi i poteskoce resavaju dok ne krene pravo poslovanje!

Sve u svemu, sve pravne stvari potrudicu se da budu ciste u toku ove nedelje i da nece biti vise dileme oko naseg identiteta!

Sto se tice mobilnog telefona, funkcionisacemo iskljucivo na toj bazi. Ne vidim razlog da Vama objasnim zasto je to tako! A jos zivomo u zemlji gde postoje mesta koje uopste nemaju fiksnu telefoniju ili ljudi jos koriste dvojen linije. A ako Vam je bitna fizicka lokacija, mozete da nas posetite u nasim poslovnim prostorijama u Vrscu. Zaista ne zelim dalje da vodim razgovor o mom/nasem poslovanju na takav nacin!

Rekao sam i recicu ponovo u slucaju da Vam nesto smeta, mislite da krsimo nesto, zelite nesto da nam kazete ili jednostavno zelite da porazgovarate, kontaktirajte nas!


A naslov svakog maila koji smo poslali je bio PONUDA a mail je bio direktno namenjen odredjenoj osobi, nisu se koristile automatizovane masine koje zaista spamuju!

Ozbiljnost, zaista mi nije jasno na osnovu cega ste zakljucili da li je neko ili nesto ozbiljan ili ne! Dok ne poslujete, imate direktnog kontakta sa nama necu da dozvolim da nas terete takva misljenja ili polemike.
Kada neko bude sa nama radio mesec dana i posle toga bude zakljucio da smo ozbiljni ili ne tada mozemo da se plasimo tog nekog, do tada ne zelim dalje da razmisljam o takvim pricama!

I ne zelim nikakvu dalju komunikaciju ovakve vrste! Za sve sto radimo, svako od nas ima svoje razloge, i nema svrhe da se neko pravdao kako i sta radi.

Nazovite nas! Obratite nam se mailom!

Zelimo Vam srecnu Novu Godinu i sve praznike!

S postovanjem,
SAI Logistic

www.sailogistic.com

+381 60 724 724 4
sailogistic je offline