Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 12. 2007.   #18
mileusna
Super Moderator
Knowledge base

Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar

Citat:
Originalno napisao pcigre Pogledajte poruku
Takođe vidim da se prilično intenzivno osporavaju free cmsovi za sajtove... Šta je u tome toliko loše?
Evo pošto sam ja prvi to pomenuo da repliciram. Ne vidim ništa loše u CMS-u ali da li si posetio sajt o kome govorimo? Nije bitan izbor alata već krajnji proizvod. Ovde dosta fali i grubih radova, a kamoli detalji kao npr. favicon koji je meni odmah privukao pažnju.

Evo kontra-primera http://trust-hr.com/ nedavna akvizicija Infostuda. Korišćena je joomla ali pogledajte kako taj sajt izgleda, sve zajedno sa favicon.ico u odnosu na ovaj o kome govorimo.

Dakle korišćenje CMS-a nije problem, ali to što je korišćen gotov CMS pa još napravljen sajt na brzaka, pa još dosta strana under construction itd. samo govori o "vremenu" i "pažnji" koje je "firma" posvetila svom sajtu, a sve to utiče da "firma" ne uliva poverenje budućim potencijalnim klijentima.

Poslednja izmena od mileusna : 26. 12. 2007. u 01:06.
mileusna je offline