Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 12. 2007.   #20
sailogistic
novi član

Datum učlanjenja: 25.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
sailogistic is on a distinguished road

Hvala pismenim ljudima! Koji znaju da citaju sta pise

Citat:
Originalno napisao borstale Pogledajte poruku
Član 9. Zakona o oglašavanju:
Zabranjeno je oglašavanje slanjem oglasnih poruka putem pozivnih sredstava sa i bez ljudskog posredovanja, putem telefaks uređaja ili elektronskih poruka, bez saglasnosti primaoca oglasne poruke
Ali to smo već prežvakavali ovde...
Prvo nije bilo OGLASAVANJE nego PONUDA, nadam se da znate da citate slovo P!

CAST NAM JE DA VAM PONUDIMO DA UCESTVUJETE U BETA... NE INFORMISEMO, PRICAMO, OBAVESTAVAMO NEGO NUDIMO - PONUDITI, ako ne znate sta znaci, imate dobrih recnika, cak i na internetu

Napadate bez ikakvog razloga! Time vidim povredjen ugled i cast, prvo buduce firme SAI Logistic, a posle i licnu cast investitora i osnivaca te firme!
Ne vidim ni 1% odstupanja od zakona! Ali to nije moj posao, to je posao naseg advokata da proceni, a posto je sve pravno cisto zaista ozbiljno razmisljam da pokrenem pravni postupak protiv takvih nezasnivanih osuda!

I da, u slucaju da zelite dalje rasprave oko pravnih stvari, kontaktirajte nas i dobicete broj naseg advokata koji ce dalje u nase ime raspravljati sa Vama! Sve sto smo radili i radimo jeste i MORA da bude 100% pravno cisto!

A drugo kulturan sam i persiram, zato pisem slovo V - VELIKO - ne mislim na mnozinu!

Poslednja izmena od sailogistic : 26. 12. 2007. u 02:11.
sailogistic je offline