Citat:
Originalno napisao Milos Micic
trust-hr je defualt joomla templejt u kome se nego igrao sa css-om  .
|
Onda nije ni template problem već treba samo izabrati neki lepši i za sai.
Default ili ne, meni trust izgleda mnogo uljudnije i profesionalnije od gorepomenutog.

Njega sam se prvog setio da je radjen u Joomli, verovatno ima i mnogo boljih primera.
Što se tiče spama, meni je stigla poruka, nije čak ni preko mail nego preko kontakt forme na Naslovima, mada sam posle video da je sadržina ista kao i mail koji su primili Eniac i MorenoArdohain, dakle generička. Da se razumemo, firma na neki način mora da vam ponudi neku svoju uslugu. Nije ovo ni prvi ni poslednji put da mi stižu razne poslovne ponude, mada obično ljudi koji me kontaktiraju se već raspitaju unapred o meni i/ili Naslovima pa je i ponuda personalizovana i odmah vidiš da se neko zaista tebi obraća a da nisi jedan od hiljadu njih koji su primili isti mail. To je ono što razdvaja spam od poslovne ponude i gde se razlikuje pristup ozbiljne firme od toga kako mali Perica zamišlja da se obogati od AdSense klona.
Ja bih lično voleo da me SAI demantuje, ali kao što rekoh ima tu previše rupa i pogrešnih koraka, no hajde da vidimo.
Off Topic: A ono kad dobijete PONUDU da kupite vijagru, jel to spam ili ponuda?