Pogledajte određenu poruku
Staro 11. 01. 2008.   #12
mileusna
Super Moderator
Knowledge base

Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar

Citat:
Originalno napisao Gargoyle Pogledajte poruku
Ako si paušalac, vodiš samo prihode a ne i rashode, što znači da ne prikazuješ nigde na šta si potrošio novac. Što bi trebalo da znači da ni jednu inspekciju ne bi trebalo da interesuje da li si ti i šta plaćao sa računa paušalne firme, tj. ni oni ni ti ne vodite zvanično računa o rashodima. Što bi trebalo da znači da sasvim normalno može račun da ti bude na lično ime, firmu, tetku, zeku ili medu -- dokle god je taj softver legalno kupljen.

Ispravite me ako grešim.
Mislim da bi za preduzetnike to trebalo da prođe jer oni su pred zakonom fizička lica koja obavljaju neku delatnost u cilju sticanja dobiti.

U svakom slučaju, ja lično smatram da ta kontrola neće biti tako detaljna da se diže tolika frka, a pogotovu ne treba da brinu oni sa legalnim softverom, na koji god način da su ga kupili/dobili. Imaš notebook i ispod nalepnicu sa licencom za Win, pa zar bi trebalo ja nekom da crtam da je to licencni Windows? Opušteno...
mileusna je offline   Odgovorite uz citat