Pogledajte određenu poruku
Staro 23. 01. 2008.   #33
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

E koji si seljak nixa .... ne mogu da verujem sta si napravio Hoćeš da me strefi srčka?

Šalim se... jeste malo ljiga ova tema (samo "želje, čestitke i pozdravi" fale)... ali hvala vam svima i da ne bih puno pametovao, ne budite glupi, učite na tuđim greškama a ne na svojim.

Ja sam od onih koji misle da im niko ne može ništa jer imaju snage za troje, ali kada je zdravlje u pitanju... i najjači padaju i to padaju kao pokošeni. Nemojte da se glupirate, organizujte se. Ja sam čak ozbiljno razmišljao da totalno promenim zanimanje, a onda sam shvatio da nije problem u zanimanju nego u meni i mojoj organizaciji i navikama. To treba da se menja.

Eto toliko, ja sam sada u "dobrim rukama", psihički sam bolje, fizički ide na bolje.... par meseci ću morati da funkcionišem "na kašičicu"... ali mislim da će do leta sve biti ok. Hvala svima.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat