Pogledajte određenu poruku
Staro 25. 01. 2008.   #39
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Generalno kod mene se desilo nešto što se naziva superinfekcija, što jednostavno znači infekcija iz više izvora i virusi i bakterije kombinovano, još uvek čekamo rezultate sa Torlaka, vrlo je moguće da je coaxsackie (koksaki) + još nekoliko virusa kombinovano. Zašto se to desilo? Zato što mi je opao imuni sistem od previše "nepreležanih" bolesti, lošeg života i navika... pa sve to pomnoženo sa 10+ godina... došao sam u situaciju da sam se borio da udahnem vazduh, totalna nemoć, gubljenje svesti, čak se u jednom trenutku posumnjalo na infarkt.

Većina vas je još u 20-im.... sad se čuvajte, kada dođete blizu 40 onda je najverovatnije kasno. Mene je donekle izvuklo to što sam fizički snažan, reče mi doktor "sva je sreća pa si jak dečko inače i bilo životno opasno".

Eto, već 5 nedelja ne pušim, jedem za sada normalno zato što mi je zabranjeno da držim bilo kakve dijete dok ne ozdravim u potpunosti ali ću za par meseci poraditi i na tome, kao što rekoh u dobrim sam rukama, a svima najiskreniji savet: čuvajte se... niko nije jači od prirode.

Što reče jedan specijalista: možeš ti da navikneš organizam na bilo šta... i da živiš noću, i da spavaš godinama po 4-5 sati dnevno, i da radiš 16 sati dnevno ... samo je pitanje kada će ti biti ispostavljen račun i koji će ceh da bude. Pa vi sada razmislite o tome.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
4 članova zahvaljuje bluesman za poruku: