Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 02. 2008.   #31
Lalaland
profesionalac
Professional
 
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Poruke: 272
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
Lalaland is on a distinguished road
Default

Citat:
Originalno napisao Zero-Cool Pogledajte poruku
@Ilija

Tesko je ispratiti tu bransu i baviti se onim sto ti radis, naime ti mozes da odradis neke stvari vezane za vodjenje knjiga ali ne i da kompletno vodis racuna o tome.
To su i najveća pitanja: do koje mere ima smisla raditi sam neke stvari i do koje mere se može imati poverenja u "stručnjake"? Ja sam od onih sto sednu pa nauče jer ne volim da mi neko prodaje muda za bubrege ali to ima i svoju negativnu stranu. Tako završiš radeći poslove na koje samo trošiš vreme umesto da se skoncentrišeš na ono što ti donosi zaradu. S druge strane, neka tako stečena znanja se na kraju i isplate. Mene je muka naterala da naučim da "čitam" css, mvc, php, dovoljno za customization i troubleshooting ako ne za kodiranje from scratch, jer mi je bilo dojadilo da mi programeri govore e, to ne može, šta će ti to, bolje ovo, može ali debelo košta, trajaće godinu dana, itd. Sad bar znam da razdvojim kukolj od žita.
Što se knjigovodstva tiče, bez obzira šta nam je osnovna delatnost, dal web devpt ili nešto drugo, mi isto tako vodimo svoj sopstveni biznis pa ga je teško (knjigovodstvo) izvaditi iz tog konteksta.
Lalaland je offline   Odgovorite uz citat