Pogledajte određenu poruku
Staro 17. 02. 2008.   #41
Eniac
troll mode
Wrote a book
 
Avatar Eniac
 
Datum učlanjenja: 06.09.2006
Lokacija: Beograd
Poruke: 1.034
Hvala: 56
69 "Hvala" u 46 poruka
Eniac će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za Eniac Pošaljite poruku preko MSN za Eniac Pošaljite poruku preko Skype™ za Eniac
Default

da naspamujem i ja... prosle sedmicu sam proveo u Zagrebu, posetivsi i firmu koja ima 150 zaposlenih i bavi se izmedju ostalog webom. Aktivna je u jednoj drzavi ali to radi jako dobro, i verujem da su zadovoljni time sto rade. Ne možemo svi biti globalni, i sami ste rekli da je broj propalih poduhvata neizbrojiv, ali ako nadjemo nišu i u njoj se razvijemo na kvalitetan način verujem da se mogu privući ozbiljniji investitori.

E sad, ono sto sam i na blogu rekao, Zuckerberg je jedan, kao što je i Tesla jedan i ko već sve ne. Mislim da se ne treba zanositi već zagristi za jednu ideju, konstantno učiti i razvijati se, radeći na nečemu u šta verujete i volite, i angažujući ljude oko sebe koji vam mogu oko toga na bilo koji način pomoći. Dosta nas veruje da smo stručnjaci u više oblasti, i predstavljamo ništa drugo do hodajuću enciklopediju weba, ali naprosto nije tako, a ako imate dobru ideju verujem da ćete naći i ljude koji će vas pratiti. Ovo verujem da se neće desiti skoro, potrebno je odredjeno sazrevanje i domaćeg tržišta, promocija, ozbiljnija povezivanja u okviru regije, dolazak većih grupacija koje bi malo više njušile regiju i sagledavale šta se ovde zapravo radi.

Off Topic: Ko sam ja da o ovome pričam? Verovatno niko, ali verujem da i većini ovde silikonska dolina deluje kao i srednji svet, imaginaran svet sastavljen od vilenjaka i raznoraznih čudovišta... Izvinjavam se ako sam rekao neku glupost... Sjajna tema btw
__________________

eniax.net - malo pišem
@eniac - puno tvitujem

Poslednja izmena od Eniac : 17. 02. 2008. u 15:23.
Eniac je offline   Odgovorite uz citat