Pogledajte određenu poruku
Staro 02. 03. 2008.   #14
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Po meni su za najvece postovanje recimo francuzi koji još od Napoleona nisu dobili ni jedan rat (osim kada ga drugi dobiju za njih) a ničim to nisu platili. Pa i Nemci koji su "glavni krivci" za najveće ratove u 20. veku - oporavljeni već za 20 godina. Bugari koji su u 20. veku 4 puta ratovali protiv srba ili protiv strane na kojoj su srbi i svaki put bili na strani poraženih, nisu to osetili osim što su morali da vrate srbiji deo do Niša. Posle WWII okupirali su ih Rusi, čak su bili i veći rusi od rusa, bili su totalno dno... danas su se ponovo izvukli jer im nije trebalo 20 godina da počnu da se oporavljaju od šoka izlaska iz komunizma. Španci od 1783 viču "Gibraltar je Španija" ali to im nije smetalo da budu tu gde jesu i da sasvim lepo žive sa englezima iako je već 2.5 veka Gibraltar britanski.

Zašto je to tako? Pa zato što je u normalnim državama primarna ekonomija, od ekonomije kreće sve, počevši od porodice pa do vrha države.

U Srbiji je primaran mit. U Srbiju još uvek ratuju četnici i partizani.

p.s. Ako mislite da je ovo politička pridika, pročitajte još jednom.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
3 članova zahvaljuje bluesman za poruku: