Tema: iPhone 3g
Pogledajte određenu poruku
Staro 10. 06. 2008.   #28
Ilija Studen
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
 
Avatar Ilija Studen
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Poruke: 2.669
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
Ilija Studen će postati "faca" uskoroIlija Studen će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao dinke Pogledajte poruku
J*ga ... tek sad videh i ovo

Jedini "decision makeri" koji ce furati ovaj fon su oni sto vole da svoje velike autice parkiraju duz ulice Strahinjica Bana i njima slicni. Decision makeri koje ja poznajem ovo i ovo ne bi menjali nizasta na svetu
Juče sam naleteo na sličnu frazu u marketing kitu jednog jačeg sajta pa ko rekoh da je iskoristim. Zato navodnici...

Ono što sam hteo da kažem da je iPhone popularan uređaj, ostaće takav i privlači ljude koji imaju novca. Ako imaš nešto da prodaš tim ljudima iPhone uopšte nije zanemarljiv kao platforma. Ti ljudi imaju para i spremni su da ih potroše. Što kaže Guy Kawasaki - to je tvoj novac u njihovim džepovima. Uzmi ili ostavi...

Da budem iskren, ostali telefoni su đubre kao platforma i na njima ne bih nikada ništa razvijao. Premalen udeo na tržištu po modelu, uređaji koji su napravljeni da rade sve i svašta, a ni po čemu se ne ističu itd. Java? Nema sile. Kao developeru iPhone mi je mnogo privlačniji od stvari koje drugi proizvođači trenutno nude, a ponajviše mi se sviđa ekran.

I što je najlepše - meni iPhone već danas zarađuje pare (overi naslovnu). Plus imam još par ideja za iPhone bazirane proizvode koji bi mogli jako lepo da se prodaju. Vi vidite telefon, ja priliku da se napravi nešto dobro i zaradi lep novac.

Još sad samo da dođem do nekog vremena pa da se bacimo na te projekte. Jel neko zainteresovan za posao? iPhone startup! Dobiješ SLR kad nas kupi Google!

Poslednja izmena od Ilija Studen : 10. 06. 2008. u 16:52.
Ilija Studen je offline   Odgovorite uz citat