Off Topic: @kron Vidiš takve komentare kod mene na Naslovima pišu oni što su za "narodnjake". Čim se pojavi neki komentar koji podržava priključenje EU, DS ili ne daj bože LDP i sl, taj je odmah plaćenik koga je stranka poslala na sajt da širi laži i propagandu među čestitim svetom. Opcija da čovek stvarno misli to što je napisao je u potpunosti isključena.
Elem, poznato je da Dragan sarađuje ili je sarađivao sa konkurentskim ETargetom, meni od početka ova priča oko Httpoola i spama "miriše" na to, ali nisam hteo odmah da izađem sa tim argumentom, a sad kad ispade da Varagić i ja u dogovoru pravimo marketing kampanju za Httpool, onda da vam odmah raspršim tu teoriju zavere, i da vam ponudim ovu novu, mnogo bolju teoriju zavere, da Varaga zapravo tera vodu na drugu vodenicu.
Ja inače imam dobru saradnju sa Httpoolom i to nije nikakva tajna, a o ToboAdsu sam pisao i na svom blogu, osvrnuvši se i na sve ostale kontekstualne oglase kod nas. Spam ne podržavam i odmah klikćem "Report spam" u GMailu iako neki put čak i poznajem sendera.
Kao što rekoh i pre, moja poent je da ako je spam, to će brzo isplivati na površinu, u protivnom glupo je ljude napadati pre vremena.