Pogledajte određenu poruku
Staro 02. 10. 2008.   #20
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Off Topic: Jbt, nixa, ja bre moram da google-ujem da bih razumeo tvoje postove


Jasno mi je "pro bono", odnosno elaborat na temu "zasto pro bono?" ali mi nije jasno "zasto projekat?" Kome je ovo namenjeno?

Ako sam ja dobro razumeo, tu bi trebali oglasivaci da se pogledaje gde je najbolje da se reklamiraju. Prvo to jednostavno ne funkcionise tako, oni koji odlucuju samo na osnovu broja poseta - oni su divča, jer ne uzimaju u obzir i ciljnu grupu. A iskreno, plašim se da će projekat na kraju da završi sa ukupno 7 sajtova, jer oni koji nisu top - neće hteti ni da prikažu svoje rezultate. Ako politika sajta dozvoli da se registruju i novi (sveži, sa malo poseta) sajtovi, tek onda će da nastane gužva i preveliki noise.

Dakle, ja mislim da će od ovog projekta najveću (i možda jedinu) koristi imati ti najveći a onda to ruši i "pro bono" koncept.

Eto, ja sam samo rekao svoje mišljenje ako nekoga interesuje, nemam nameru da trujem niti da podrivam projekat, želim vam da uspete, ali nemam nameru ni da učestvujem bilo kao "crowdsourcer" (hvala nixa) bilo kao korisnik.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!

Poslednja izmena od bluesman : 02. 10. 2008. u 14:49.
bluesman je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" bluesman za poruku: