Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 10. 2008.   #1
degojs
I'm a PC too.
Wrote a book
 
Avatar degojs
 
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Lokacija: Kanada
Poruke: 1.354
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
degojs će postati "faca" uskorodegojs će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao ivanhoe
E sad kako to izgleda na drugim PVA panelima nemam pojma, ali verovatno je tu negde kao iMac
Izgleda isto, ne zaboravi da Apple nema nikakve fabrike za proizvodnju panela, već naručuju iste od Samsunga i ostalih. Tako da nema razloga da ti isti paneli dobiju neka magična svojstva samo zato što ih kasnije prodaje Apple..

Inače, ima jedna stvar koju ne treba zaboraviti: većina korisnika (ukupno) ima TN panele, jer su jeftiniji. Mislim da onda svako ko se bavi web dizajnom profi treba obavezno da ima takav monitor čisto da bi mogao da vidi kako će stranice da izgledaju kod >90% posetilaca.

Citat:
Originalno napisao Ilija
Kao što Nixa reče, 24" iMac je stvarno vrh mašina za bilo koji posao vezan sa webom
Pa neće biti. Ako imaš klijente koji koriste MS tehnologije, OSX ti nikako nije dobar izbor. Ako možeš da se ograničiš da radiš sa ne-MS tehnologijama onda očigledno može (da ne ulazimo sad u "Win pod Parallels" priču - po meni, upotreba istog potpuno ubija razlog za Mac/OSX).

U vezi sa tim, imam jedno pitanje: ima li na Macu/OSX mogućnost da se tera type-1 hypervisor virtuelizacija (kao VMWare ESX, Xen ili MS Hyper-V pod Win 2008 ili samostalno) ili mora uobičajeno (sporije i zahtevnije) tipa Parallels/VMWare Fusion/VirutalBox, itd?
__________________
Commercial-Free !!!

Poslednja izmena od degojs : 08. 10. 2008. u 21:33.
degojs je offline   Odgovorite uz citat