Da, slažem se sa dinketom zato i nisam hteo da se nastavljam, samo sam mu "ovlaš" rekao da je bolje da ne ulazimo u detalje i kada priča nešto javno, neka se seti da neki ljudi znaju celu priču pa ne može tek tako da priča javno bilo šta i da to ostane nedorečeno.
Ako je neko koristio ovaj forum da se ljudski izreklamira, sigurno je ilija bio u prvih 10, i ja nemam ništa protiv toga, kako za druge tako i za njega, prema tome ne želim nikakve podele u klanove ni bilo kakve gluposti, jednostavno sam rekao čoveku da smanji malo doživljaj, naročito u svojim stavovima ko ima muda a ko nema muda. Meni je godža super lik, ostale koji rade tamo i ne poznajem (tačnije ne znam ko još radi tamo), tako da nemam ništa protiv njih lično, i bilo bi mi glupo da zbog mog mišljenja o Iliji neko mora da se svrsta na neku stranu. Ne znam kako druge, ali mene to iritira. Ja pa ja, mi u kombinatu, mi u activecollab, mi koji imamo biznise, a u activecollab je to ovako, ja direktor, ja programer, ja business, ja muda... aman bre više.
A baš oko ovih para me najviše dotiče jer su posledice toga došle meni u ruke, zato i ne mogu da ćutim. Ali eto, zarad mira na forumu, ja ću da ćutim, zadržaći svoje mišljenje za sebe (bar na forumu).