Citat:
Originalno napisao bluesman
Verujem da svi "single" možete da izbegnete interrupt-e  "tata piški mi se", "hajde da ručamo", "hajde stavi suđe u mašinu, ja sam danas već 3 mašine napunila"... "kad ćemo da gledamo neki film"... i slično. To su sve "slatke" muke ali znate i sami šta se dešava kada u sred neke funkcije morate da prekinete...
|
Lol, sve gore nabrojano je 1000% istinito

Zenu sam jos i istrenirao da "ovo ovde nisam ja vec moja hologramska projekcija" ali dete aka "tata piski mi se ... " nikako
E sad, ja sam jedno vreme radio u office-u (u isti se vracam od 01. Marta) i mogu reci da obe "metode" imaju odredjene prednosti i mane. Uz ovo gore sto je nabrojao Bluesman kao mane, neke prednosti su sto mozes da jedes domacu klopu, izvalis se u krevet na 5 minuta kad zelis da se odmoris, i sl stvari ... ukratko znatno veci stepen komfora.
Ja sam inace od onih koji cak i kad radi u office-u, uvek deo posla odradi i od kuce, tako da sam praktikovao da uvek vucem laptop na posao, gde ga jednostavno ubodem na veci monitor i usb mis, i radim sasvim normalno. Kada stignem kuci, ako zelim dalje da radim, isto.
Inace, ja spadam u grupu 3) mada radim na tome da predjem u 2).