Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 01. 2009.   #23
jablan
VD IT Direktora
Invented the damn thing
 
Avatar jablan
 
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 2.118
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
jablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamen
Default

Citat:
Originalno napisao GRocky Pogledajte poruku
Ici cu ja ovo leto sigurno. Pa ako nije problemo da napises STELANOVA mi je objasnio jedan nacin, verujem normalan da se popne do gore.
Ukratko, umesto direktno na Veliku Musalu stazom (koji više liči na korzo), interesantnije je preko okolnih vrhova (Deno, Iriček, M. Musala, V. Musala), sve po obodu. Detaljniji opis naše ture imaš na http://www.jovanovic.fotopic.net/p33475681.html

Citat:
Po kojim kriterijumima ? Lepsi je pogled ? Lepsi je put do vrha ? Lakse/Teze se je popeti do gore ? Lakse je stici do mesta odakle se krece penjanje ?
Pa možda grešim jer smo na Rili bili samo ta dva dana, ali mi je taj pejzaž bio dosta monotoniji od Durmitora. Durmitor je planina gde možeš komotno mesec dana da boraviš i svaki dan viđaš nešto novo. Em što nudi baš dosta vrhova (neki su baš zahtevni za penjanje), em nekoliko nestvarno lepih jezera, pećine itd.
jablan je offline   Odgovorite uz citat
2 članova zahvaljuje jablan za poruku: