Pogledajte određenu poruku
Staro 07. 02. 2006.   #12
Ilija Studen
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
 
Avatar Ilija Studen
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Poruke: 2.669
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
Ilija Studen će postati "faca" uskoroIlija Studen će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao zextra
offtopic, @Ilija: ne bih da sugerisem bilo sta, ali me interesuje zasto ne bi, recimo, ostavio posao kojim se inace freelance bavis na jedno dve-tri godine, bavio se onako cisto u slobodno vreme da ti ne promakne tehnoloski napredak, i za to vreme zavrsio fakultet, pa da to odradis u predvidjeno vreme, kad si vec tu zbog toga? Mislim, to ces po svoj prilici raditi dobar deo zivota, zasto ti je sad stalo za tih par godina?

(namerno nisam uklopio ono gore u [ot])
Off Topic: Zašto?

1. Kad vidiš "drugu stranu" i još skontaš da ti ide i da uživaš u tome nema povratka. Onda ti se odjednom većina stvari koje se rade na studijama čine besmislenim, razvodnjenim, preopširnim, zastarelim... Posebno kad su naše studije u pitanju.
2. Ne bih se vraćao u "parazitski" mod (na grbaču roditeljima).
3. Trajno sam izgubio status budžeta jer sam se prebacio tako da moram da plaćam studije, a kad plaćam želim da izvučem max iz toga i da se igra po pravilima koja meni odgovarao.

Diploma čini razliku i želim da dođem do nje dok mi je mozak svež. Ne zato što sad imam potrebe za njom, već zbog sebe. Opcija postoji, mogu je sebi priuštiti i lično mi takav način studiranja više odgovara od naših fakulteta jer sam uvek bio kampanjac i učio samostalno.


Naši fakulteti polako prelaze na rad usklađen sa Bolonjom tako da ne bi trebalo da bude problema sa priznavanje tih diploma kod nas. Doduše, ovo je Srbija...

Poslednja izmena od Ilija Studen : 07. 02. 2006. u 11:38.
Ilija Studen je offline   Odgovorite uz citat