Citat:
Originalno napisao dinke
Moze jedno glupo pitanje? Zasto bi ti (ili bilo ko drugi) pored zivog Interneta radio bilo sta vezano za Leskovac? Ok je, nov si, jos uvek nemas novaca/znanja whatever da razvijes sopstveni biznis ... ali svejedno mozes da:
a) Posaljes svoj CV na hiljade poslova koji se nude po raznim belosvetskim sajtovima. Dobijes posao i radis za pristojne novce
b) Odradjujes scripte na nekom od rentacoder.com like sajtova
Mislim ... ja svoje dupe (manje vise) nisam pomerao iz Kragujevca sve ove godine, ali daleko bih dogurao da sam kao ti isao po lokalnim firmama i nudio svoje usluge 
|
U pravu si nemam trenutno znanja za nesto vise, ali zadovoljan sam i s ovim sto imam, uzimajuci u obzir kad sam poceo da se pekljam s ovim i pod kakvim sam uslovima uspeo da naucim nesto.
Dinke, ima smisla i u tome sto ti predlazes, razmisljao sam o tome, ali imam jedan veliki problem, jer sa str. jezicima veoma lose stojim, sto me sputava da na tom polju imam strane klijente ili radim za nekog kako freelacner. I meni bi najvise odgovaralo da ne podizem zadnjicu iz stolice, ali eto ima prepreka.
Ko zna, mozda jednog dana, kad progovorim na stranski?
To je razlog zasto se fokusiram na nase trziste, u ovom slucaju na moj Leskovac!