Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 02. 2006.   #19
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

@Ilija: sorry, ali ne moze se porediti ni DZ i ES a narocito ne DZ i DPT. Jednostavno tema ja potpuno drugačija. Ja bih pre rekao da su DZ i DPT komplementarini forumi - nadopunjuju se. Neko ko je striktno grafički orijentisan, verovatno mu je dosadno ovde. Neko drugi, ko je striktno dev orijentisan, verovatno, osim onih opštih tema, neće ni pogledati bilo šta drugo na DZ.

Sasvim je legitimno da prvi kaže da mu je dosadno na DPT a drugi isto to samo za DZ.

Ali za nekoga ko je "a little bit of this and a liitle bit of that", odnosno nekoga koga interesuje i jedno i drugo mora da posećuje oba foruma i ne može da kaže ovaj je bolji... ne može da se kaže "forum je forum", to je kao da kažeš auto je auto, neko bi te "roknuo" zbog toga . Neko voli sportske automobile, neko limuzine i teško da se mogu naći najvalitetniji predstavnici obe grupe na istom mestu.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat