Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 05. 2009.   #28
mileusna
Super Moderator
Knowledge base
 
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 1.878
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
mileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobarmileusna je jednostavno dobar
Default

Citat:
Originalno napisao STELLANOVA Pogledajte poruku
Pratim ja razvoj situacija ali ti ne razumes da su novine samo sredstvo za prenosenje robe koju proizvode novinske kuce (roba su informacije). Internet je postao dovoljno dostupan da se predje na drugo sredstvo za prenos robe koji je neuporedivo isplativije i sa neuporedivo manjim troskovima distribucije i pripreme.
Evo ti onda po toj tvojoj analogiji još jednom, pa neću više... Taj proizvod, "informaciju", nije tako teško proizvesti koliko ga je u vreme novina bilo teško i skupo distribuirati i zato novine nije mogao da pokrene svako. Sada svako ko "proizvede" informaciju može lako da je distribuira putem Interneta i tu se pravila igre u potpunosti menjaju naspram onoga na šta je g. Rupert navikao i to je poenta cele priče.
mileusna je offline   Odgovorite uz citat