Pogledajte određenu poruku
Staro 10. 02. 2006.   #8
STELLANOVA
expert
Master

Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA

Citat:
Što se tiče dilema oko ECTS ili ESPB i da li i ko ima akreditaciju po novom Zakonu, to još nije aktuelno. Aktuelno je da je prethodno Ministarstvo nauke izdalo određeni broj dozvola za trogodišnje studije, i svi oni koji studiraju ili su studirali po programima koji imaju zvaničnu dozvolu za trogodišnje studije, čak i ako se institucija koja možda ne dobije licencu po novom Zakonu, ti studenti će imati zvanično završene trogodišnje studije.
Cek cek...koliko ja znam te dozvole nemaju nikakve veze sa novim zakonom o visokoskolskom obrazovanju. Takodje, koji stepen strucne spreme imaju ti studenti koji su zavrsili trogodinje studije? Po kom zakonu su davane te dozovle? Po proslom zakonu nije bilo moguce dati nesto slicno. Koje telo pri ministarstvu je dalo dozvolu i gde se ta dozvola spominje u zakonu kao validan pravni dokument koji garantuje nesto? Koliko ja znam, a procitao sam prosli zakon, to nepostoji.
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat