Pogledajte određenu poruku
Staro 21. 05. 2009.   #47
Corporate
član
Certified

Datum učlanjenja: 20.05.2009
Hvala: 22
3 "Hvala" u 2 poruka
Corporate is on a distinguished road

@Borstale, moje skromno misljenje je da ipak previše veruješ ljudima.
Pre nekoliko dana sam sedeo zajedno sa "ključnim" likovima ove naizgled čudne priče na jednoj proslavi u Boru (dok sam još bio dole naravno). Zvao sam te i slao poruke ali si verovatno bio prezauzet,

Komentarisali smo i pričali o tome tom prilikom neobavezno i bez puno ozbiljnosti, ali nisam želeo previše da se mešam jer nisam znao da si ti angažovan kao alternativa. Mislim da ti svakako ne priliči to ali ajde ... Bio je prisutan i bivši predsednik opštine koji je komentarisao situaciju oko "opštinebor.com" od pre par godina i možda tu treba da tražiš "ključ" jer su "bivši" i Bora R. bili i ostali veoma bliski.

Naravno veoma mi je žao što se nisi javio čak ni sutra kada si obećao ali si uredno pozvan. Naravno taj sajt niko ne može uraditi bolje od tebe u tom ćošku Srbije ali nema tu previše razloga za čuđenje. Čovek koji je bio u igri ne želi da ustupi svoje pozicije mada se slažem sa Mileusnom da je jedna kvalitetna predtužba stravično pametna stvar.

Ako nisam ovim pomogao... nadam se da nism ni odmogao.

Aktivnosti IT profesionalca i FL Web developera zavidnog ranga - recimo- stvarno ne idu sa političkim angazovanjem u bilo kojem agregatnom stanju.