Pogledajte određenu poruku
Staro 23. 05. 2009.   #8
nixa
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 160
458 "Hvala" u 164 poruka
nixa ima spektakularnu aurunixa ima spektakularnu aurunixa ima spektakularnu aurunixa ima spektakularnu aurunixa ima spektakularnu auru
Pošaljite poruku preko Skype™ za nixa

Pa ista je u sledećem delu, ti si imao neku dobit od toga što si uzeo domen opstinabor.com ( ne materialnu, ali sigurno u nekom vrstu PR-a ili danas kako vidim nekom LDP prisustvu na sajtu ) .

Citat:
Originalno napisao borstale
Na mom domenu pišu Borani o dešavanjima u svojoj opštini koja nije ničije vlasništvo već je njihova isto koliko je i nekog tipa koji je na njenom čelu.
Ovo sto kazes znaci da svaki clan te web lokacije moze da raspolaze resursima te iste web lokacije kao i ti ... sto ne verujem da je slucaj ?

Ovaj car koji je planirao da radi posao je istom logikom uzeo domen, nadajući se ( verovatno povučen nečijim primerom iz lokalne zajednice prim.auth ) da će i njemu da procveta kada uzme domen koji je namenjen za neke druge namene ( bar nije stavljen bilbord sa istim domenom ispred te firme )

Nemoj ti samo da mene pogresno razumes, nemam ja problem sto si ti odradio to sto si odradio sa opstinskim domenom, niti imam problem sa tim sto je taj lik pokusao da odradi sajt ili da preproda domen .. samo imam problem da pravimo duple standarde.

Svako ima pravo da radi ono sto mu je najbolje, a iz moje perspektive situacija izmedju tebe i njega se ne razlikuje jako puno, osim sto je ovog puta tvoj interes ugrozen.