Pogledajte određenu poruku
Staro 11. 02. 2006.   #6
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.10.2005
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe

Citat:
Originalno napisao STELLANOVA
(oni koji su zavrsili visu skolu imaju ISTO zvanje kao i oni koji su zavrsili tri godine viseg obrazovanja a koji u ovom slucaju imaju pravo da pohadjaju specijalisticke studije, ja to zovem DISKRIMINACIJOM).
Off Topic:
pazi, stvarno nemam nista protiv visih skola ili ljudi na njima, ali ne mozes da poredis program vise skole sa programom fakulteta ni po broju ispita, ni po obimu gradiva, a posebno ne po kriterijumima za polaganje ispita (u stvari verovatno zavisi i kog fakulteta posto su i tu ogromne razlike u obimu i tezini ispita, i znanju studenata)

Ljudi koji imaju prvi stepen mozda nisu dali sve ispite na faxu, ali one koje su dali, dali su po kriterijumima tog fakulteta i ti su im ispiti bili jednako teski kao i svim ostalim studentima tog fakulteta, odnosno sto se tog gradiva tice oni znaju isto koliko i njihove kolege koje su dale i ostale ispite i zavrsile fakultet...

to sto su nam zvanja ista kao sa visim je cisti birokratski propust, jer je cela ta stvar sa novim i starim programima i zakonima izvedena prilicno traljavo (recimo ja sam diplomu I stepena morao dvaput da uzimam sa fakulteta jer prvi put nje bio pravilno popunjen datum, zbog nejasnoca u zakonu.. cisto kao ilustracija koliki je tu bio haos..)

Poslednja izmena od ivanhoe : 11. 02. 2006. u 10:08.
ivanhoe je offline   Odgovorite uz citat