Ja mislim da je blogowski za sve kriv i predlažem da za kaznu registruje jedan .rs za primer ostalima.
Ja ne znam Miloje, zašto se ti stalno "braniš" i imaš potrebu da objašnjavaš ko su ti potencijalni kupci, da li si radio ovu kampanju - shvatili smo da nisi. Niko tebe ne napada, samo komentarišemo kampanju i ono što ti misliš o njoj, kao što ti komentarišeš ono što drugi misle, nema nikakvih napada i odbrana.
Sve što ja hoću da kažem, a vidim da gospoda pominju kako su imala još radikalnija rešenja pa su izabrali "najmanje radikalno" (OMFG, pa ako ne zadovoljava ni jedno rešenje - menjaš agenciju, je l' tako Miloje?

), da kampanja mora da pređe bar najniži prag dobrog ukusa i primerenog obraćanja ciljnoj grupi. Pa nije ovo kampanja za pivo, pa da pičiš u udarnim terminima "zezamo krizu" kampanju. Pivu to priliči, i oni su mogli da idu na "redovan sex" i to bi bilo i simpatično, ali nacionalnoj agenciji to ne priliči.
Kažu dalje gospoda kako smo daleko iza Mađarske, Hrvatske i Slovenije po srazmeri broja domena u odnosu na populaciju? Pa ko je za to kriv? Mi što registrujemo .rs domene iako su svi parametri "protiv" i nazivaju nas "ludo hrabrim" kada pokušamo da napravimo nešto na .rs domenu? Ili je kriv onaj ko je definisao politiku registracije domena, odredio cene i uradio tako malo do sada, da se sada hvata za "sex" slamčicu? Jer ova kampanja to i jeste: očajnički pokušaji bezidejnog tima.
Citat:
8. Trend registracije .rs domena je takav da bi sledećih par godina ostali na začelju Evropskih registara i bilo je potrebno uraditi i reviziju cena i marketing kampanju. Prodaja .co.rs i ostalih jeftinijih .rs domena jasno nam govori da problem nije u ceni, nego u shvatanju registranata šta je .rs, čemu služe Internet prezentacije itd...
|
Ma nije moguće?

Znači bezobrazni i glupi registratni ne shvataju šta znači internet prezentacija i čemu služi pa su odlučili da im objasne da je to za redovan sex? I ne postoji ničija druga krivica nego ovih bezobraznih što vise po facebooku (pri tom ne razumeju ni čemu služi web sajt), ne znaju šta je .rs, i ne žele da registruju jedan mali .rs po jako pristupačnoj ceni?
I tako je mrmot zavio čokoladu...