Citat:
Originalno napisao Petar Marić
Jedno off pitanje: kada ste poslednji put videli kvalitetnu developersku diskusiju na DPT kojoj je posvećena dužna pažnja kao ovakvim glupostima? Zašto je "opušteno" jedan od najpopularnijih podforuma (oko 40% svih poruka na forumu)?
Moderatori bi, po meni, trebali češće i strožije da koriste svoje makaze.
|
Ne razumem šta hoćeš da kažeš... ako je poruka da ovoj temi nije mesto u "opušteno" - slažem se. Ja nisam ni primetio u kom je forumu, jer uvek idem preko "nove poruke" i ne obraćam pažnju na te "detalje".
Citat:
Originalno napisao torbica
Aj dodji ako smes... Firmu imas...Izazivam te da im stanes na crtu!
|
Torbice, po ovom pitanju ti ne možeš da porediš mene i sebe. Ti od domena živiš, a meni je tehnički sve jedno da li je .com, .rs... ja sam se uključio u diskusiju iz drugih razloga, više patriotskih. Ne patriotskih zbog ".rs" nego zato što ne volim da u mojoj zemlji konce povlače nesposobni ljudi koji od politike prave karijeru i šište im

za ono šta rade. Živeli smo i radili i sa onim co.yu pa smo nekako preživeli. I posle toga, umesto da napravimo ogroman skok, i dalje igramo jarjačkinje - barjačkinje sa drugim ljudima ali istim mentalitetom. A možda je više "trule kobile" nego ovo.
Druga stvar, ja nekako sve teže uspevam da izbrojim... krenem 1, 2... i ne stignem do 3, već mi je 10. I to mi se ne sviđa kod mene jer mi je i fitilj sve kraći pa "moram da kažem pa kud puklo". Ne mogu i ne želim da ćutim, pa sam navukao reputaciju matorog drkadžije. Plašim se ako odem tamo da ću da napravim

što ne želimo ni ti ni ja, a bogami ni oni.
Glavni argument im je "nije nam lako". A kome je lako? Šta je uopšte u životu lako? Odeš u WC pa stvar može da se zakomplikuje, jedini na svetu kojima je "lako" su oni koji imaju košulje zakopčane na leđima.
I dosta više ti "dobrovoljnihi" organizacija, napravi čovek sranje, pa se "povuče" a sranje ostane iza njega i nikom ništa. A onda dođe sledeći dobrovoljac pa ima izgovor da je sranje nasledio.