Pogledajte određenu poruku
Staro 11. 02. 2006.   #4
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Ja sam dosta dugo radio sa njima, jos uvek radim, ne samo affiliate program, i uvek su bili korektni, medjutim od septembra/oktobra 2005 očigledno imaju neki problem sa softverom (ili programerima).

Ja imam oko 14500 dinara neplaćene zarade od oktobra do februara, činjenica je da su jako spori i po mom skromnom mišljenju, najbolji potez koji mogu da urade je da prvo daju otkaz svojim programerima. Ranije su bili mnogo bolji i ažurniji, ali to verovatno ide sa porastom obima posla, počinješ manje da obraćaš pažnju na klijente, naročito one "stare" koji su od početka sa tobom. Ta situacija može lako da se pomeni na štetu Litesphere, nadam se da su oni svesni toga i da shvataju da sve to mora da radi daleko ozbiljnije.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat