Pogledajte određenu poruku
Staro 10. 07. 2009.   #20
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

@DT: Pa ja sam prvi protiv pristupa "ovo je srbija, šta da radiš" ali samo ti objašnjavam da će još mnogo vode da proteče Dunavom dok ovde neko nekoga tuži za ovakvu diskirminaciju. Jednostavno ima prečeg posla, a taj "awareness" još se nije probio do mozgova. U zemlji gde sudski procesi i za najobičnije stvari traju godinama (mislim da smo jedna od zemalja sa najvišim stepenom zastarelih tužbi) tužiti nekoga za ovaj tip diskriminacije (pa čak i za bilo koji drugi trenutno) je obično gubljenje vremena i para.

Samo da ti ilustrujem kratko pa prekidam svaki offtopic: kada dođeš u prodavnicu ili na trafiku, ovde imaju običaj da ti stave čak i kutiju žvaka u plastičnu kesu. Ja u 99% slučajeva (osim kada idem u velike kupovine) odbijam bilo kakve kese i skoro uvek napomenem zašto ne želim kesu - "čuvamo prirodu". Da li treba da ti objasnim kako me gledaju kao najveću budalu? Neki mi se čak i smeju u lice (neke sam zbog toga čak i napušio), i sada zamisli ti tu kasirku kojoj ti treba da objasniš da to što je šef hvata za dupe nije normalno nego je diskriminacija i da treba da ga tuži.
"Hvala" bluesman za poruku: