Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 02. 2006.   #29
STELLANOVA
expert
Master
 
Avatar STELLANOVA
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Lokacija: EU
Poruke: 609
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA
Default

Citat:
pazi, stvarno nemam nista protiv visih skola ili ljudi na njima, ali ne mozes da poredis program vise skole sa programom fakulteta ni po broju ispita, ni po obimu gradiva, a posebno ne po kriterijumima za polaganje ispita (u stvari verovatno zavisi i kog fakulteta posto su i tu ogromne razlike u obimu i tezini ispita, i znanju studenata)
NIje tacno, za dve godine na visoj Poslovnoj Skoli u NS-u imas 17 ispita. Raspitaj se koliko ima na Ekonomiji u BGD-u. A to ciji je i koji fakultet laksi ili tezi je cista demegogija.

Citat:
Po novom zakonu studenti trogodišnjih i četvorogodišnjih osnovnih studija mogu da upišu strukovne specijalističke studije, po pravilima koja pravi visokoškolska institucija koja organizuje te studije.
Problem je sto studenti koji su zavrsili VETS recimo , za koji Vi kazete da je skola koja zadovoljava kriterijume za upis na spec. studije imaju isto zvanje kao i oni koji su zavrsili dvogodisnje studije na nekoj od visih skola.
Manimo se prodavanja magle u smisli da se govori kako ce nesto biti i kako ce VETS dobiti akreditaciji i kako ima program koji zadovoljava propise za akreditaciju, problem je sto VETS NEMA akreditaciju u trenutku objavljivanja konkursa za specijalisticke studije. Znaci da se svesno krsi zakon i ustav. Razmislite dobro o tome....
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat